Hygia Yrityksenä

 

 

Hygia Yrityksenä

Hygia Siivous Oy on Helmikuussa 2019 perustettu yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka omistajilla on vuosien kokemus siivousalalta. Asiakas-/arvolupauksena takaamme 100%:n tyytyväisyyden palveluihimme.

Nimesimme yrityksemme kreikkalaisen Terveyden, Siisteyden ja Hygienian jumalattaren mukaan, jonka nimen muokkasimme hieman paremmin suomalaisen suun myötäiseksi, jonka lopputulos näkyy nimessä Hygia.

 

 

Olemme aloittaneet yhteistyön One Tree Planted -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa, joka on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on maailmanlaajuinen metsien uudelleen istutus.
Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa sitä, että tilaamanne siivous istuttaa myös yhden puun ja pidempi sopimus kokonaisen metsän!

Ammattitaitoiset siivoojat

Työntekijöillämme on kokemusta sadoista eri asiakkaista ja jopa tuhansista siivouksista eri työnantajien palveluksessa

Luotettava

Olemme Alv-rekisteröity yritys ja meillä on voimassa oleva vastuuvakuutus. 

100% Asiakastyytyväisyys

Älä arastele ottaa yhteyttä, meillä on 100% asiakastyytyväisyys. Anna ammattilaisen siivota puolestasi ja nauti säihkyvän puhtaasta kodista vaikka jo heti huomenna!

Selkeä ja Edullinen Hinnoittelu

Tarjoamme asiakkaillemme aina selkeän ja edullisen hinnoittelun ja kaikkiin sopimuksiimme sisältyy ilmainen arviointikäynti, jonka aikana kartoitamme siivottavan kohteen ja asiakkaan palvelun tarpeen.


Käynti ei sido asiakasta mihinkään vaan sopimus syntyy vasta kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet kirjallisen sopimuksen.

  • Kotisiivoukset 90% 90%
  • Kaupalliset kohteet 10% 10%
  • Yleisötapahtumat 0% 0%
  • Kertasiivous 20% 20%
  • Säännöllinen kotisiivous 50% 50%
  • Ikkunoiden pesu 30% 30%

Lähetä viesti

Yhteystiedot

Soita: (+358) 46 588 7664
Lähetä sähköpostia: adiel@hygia.fi
Adiel Imperial, Toimitusjohtaja
Lähetä sähköpostia: toimisto@hygia.fi