top of page

kotisiivous

Tervetuloa kotisiivouksen ammattilaisten luokse! Tarjoamme kattavat kodin siivouspalvelut, jotka tekevät kodistasi puhtaan ja virkistävän paikan. Anna meille huolenpito kodistasi ja nauti puhtaudesta huolettomasti.

45€ /h

18 €/h kotitalousvähennyksen jälkeen

Haluatko nauttia kodistasi, joka säteilee puhtautta ja raikkautta? Valitse meidät luotettavaksi kumppaniksesi kotisi säännölliseen siivoukseen. Viikoittainen kotisiivous tarkoittaa enemmän aikaa sinulle ja vähemmän huolta kodistasi. Annamme jokaiselle nurkalle erityishuomiota, jotta voit nauttia puhtaasta ympäristöstäsi joka päivä.

48€ /h

19.20 €/h kotitalousvähennyksen jälkeen

Kahden viikon välein tarjoamme kodillesi uudelleen raikkautta ja puhtautta. Meidän ammattilaisemme takaavat, että kodistasi tulee aina kutsuva ja miellyttävä paikka. Valitse joustava siivouspalvelumme, joka sopii aikatauluusi ja tarpeisiisi täydellisesti.

51€ /h

20.40€/h kotitalousvähennyksen jälkeen

Kodin ylläpito joka neljäs viikko takaa raikkaan ja puhtaan ympäristön. Ammattilaisemme tarjoavat kattavan puhdistus- ja ylläpitopalvelun, kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin. Valitse meidät kuukausittaiseen kodin ylläpitoon ja nauti huolettomasta puhtaudesta.

55€ /h

22 €/h kotitalousvähennyksen jälkeen

Koe eron voima kertasiivouspalvelumme avulla! Muutamme tilasi virheettömäksi keitaaksi, käyden läpi jokaisen nurkan ja kolon perusteellistä ja virkistävää siivousta varten. Olipa kyseessä sitten erityinen tilaisuus tai vain halu nauttia moitteettomasta ympäristöstä, asiantunteva tiimimme on täällä tekemässä tilastasi säteilevän.

Ota yhteyttä

Kemiankatu 11 A 3

33720, Tampere

0405045442

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Kiitos lähettämisestä! Otamme sinuun pian yhteyttä.

bottom of page